Herlev Bladet

Herlev Svømmeklubs juniorer vinder medaljer

Herlev Svømmeklub deltog i weekenden i danske kortbanemesterskaber for juniorer i Aarhus.

Herlev Svømning blev placeret som syvendebedste klub ved weekendens danske kortbanemesterskaber for juniorer i Aarhus. Klubben havde 11 juniorer med ved stævnet var godt forberedt, hvilket kan ses på resultaterne, forklarer holdets cheftræner Mick Steen Nielsen, som er godt tilfreds. Fire medaljer, syv a-finaler og mellem otte og 10 årgangsklubrekorder blev det til.

»Alt i alt et rigtig godt stævne, og vi gør os rigtig godt bemærket med personlige rekorder, medaljer og udtagelse til nordiske juniormesterskaber. Det kan tilføjes, at det er et rigtig ungt hold, hvor samtlige svømmere stadigvæk er juniorsvømmer i næste sæson,« siger Mick Steen Nielsen.

Det blev til to guldmedaljer, i 50 meter frisvømning og 50 meter rygsvømning, og en sølvmedalje i 200 meter rygsvømning til holdets Nicklas Östman og en guldmedalje til Tobias Dan Hansen i 50 meter butterfly.

I den kommende weekend, fra den 10. til 12. november, er det seniorernes tur til at svømme danske mesterskaber. Her drejer det sig om kvalifikation til Europamesterskaberne i Royal Arena til december.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....