Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs Taekwondo-kæmpere dominerede Danish Open

12 medaljer ud af 12 mulige og titlen som stævnets bedste hold. Det var, hvad det blev til for Herlev Taekwondo Klub ved Danish Open.

Herlev Taekwondo Klub har Danmarks bedste elite.

Det slog de fast ved den internationale turnering Danish Open, hvor de vandt 12 medaljer ud af 12 mulige og blev kåret til stævnets bedste hold. Ni af guld, to af sølv og én af bronze.

Tre gange guld til 11-årig

En af de helt store præstationer ved Danish Open blev leveret af den blot 11-årige Nete Brønnum-Carlsen.

Den unge kæmper havde til turneringen fået en rigtig svær lodtrækning, og ingenting var derfor givet på forhånd. Men Nete Brønnum-Carlsen endte med at nedlægge al modstand og vinde guld i klassen Cadet Piger -14 år.

Udover den flotte guldmedalje, som Nete Brønnum-Carlsen vandt på egen hånd, kunne hun også drage hjem fra stævnet med en førsteplads i Cadet Pair, som hun vandt sammen med makkeren Nikolaj Amby og en tilsvarende førsteplads i Cadet Team, som hun vandt sammen med Silje Liborius Jensen og Alexandra Krangkrathok Høyer.

Altså tre guldmedaljer til den 11-årige, som efter Danish Open nu er oppe på en imponerende sejrsstime. Ikke siden oktober 2017 har hun tabt en kamp.

Hæder til hele holdet

I det hele taget blev der ikke sparet på medaljerne hos Herlevklubben. I alt blev det til 12 styks ud af 12 mulige, hvilket også endte med at give klubben en formen pris for hele præstationen.

Til slut i turneringen skulle det nemlig afgøres, hvem stævnets bedste hold havde været. Og her løb Herlev Taekwondo Klub igen med opmærksomheden.

Herlev vandt holdkonkurrencen, på trods af at de kun havde 12 medaljechancer i modsætning til for eksempel det svenske landshold, som havde hele 40 medaljechancer.

Herlev Taekwondo Klub’s elite- og talenttræner, Kim Drube, var mangen som løftede pokalen, og han var i det hele taget en stolt mand efter turneringen.

»Jeg er virkelig imponeret, både over resultaterne men i særdeleshed præstationerne. Vores dygtige udøvere leverer bare og jeg kan forstå på den danske landstræner at han også ser at vores udøvere udvikler sig konstant og det er vejen frem mod nye mål,« udtaler Kim Drube.

Herlevs medaljer ved Danish Open fordelte sig således:

Nete Brønnum-Carlsen vandt guld i Cadet Piger -14 år.

Nete Brønnum-Carlsen og Nikolaj Amby vandt guld i Cadet Pair.

Nete Brønnum-Carlsen, Silje Liborius Jensen og Alexandra Krangkrathok Høyer Cadet Team.

Mathias Jespersgaard Laursen vandt guld i Junior Herrer -17 år

Mathias Jespersgaard Laursen og Caroline Jespersgaard La Cour vandt guld i klassen Junior Pair.

Benjamin Hellegaard Harder vandt guld i Senior Herre -30 år.

Dan Oudom Ou vandt sølv i Senior Herre -30 år.

Benjamin Hellegaard Harder Annaline Faye Søeberg vandt guld i Senior Pair -30 år.

Annaline Faye Søeberg vandt guld i Senior Damer -30 år.

Lukas Kaslund, Simon Thomsen og Dan Oudom Ou vandt guld i Senior Herrer Team.