Herlev Bladet

Visitationszoner forlænges

Københavns Vestegns Politi forlænger endnu en gang visitationszonerne i dele af Herlev, Ballerup, Rødovre og Gladsaxe kommuner.

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har besluttet at forlænge visitationszonerne i dele af Herlev, Ballerup, Rødovre og Gladsaxe kommuner fra torsdag den 9. november 2017 klokken 23 til torsdag den 23. november 2017 klokken 23.00.

Beslutningen indebærer, at politiet har ret til at kropsvisitere folk uden videre begrundelse og undersøge deres køretøjer og andre genstande inden for zonens grænser.

Baggrunden for beslutningen er den bandekonflikt, der står på i øjeblikket, og politiet håber med visitationszonen kan forebygge, at nogen gør noget kriminelt, som kan være til fare for andre personers liv, helbred eller velfærd.

Senest har politiet den 7. november 2017 beslaglagt skudsikre veste hos banderelaterede personer i Værebro og dagen efter beslaglagt en pistol i Hedeparken i Ballerup.

 

Her gælder visitationszonen

Visitationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Nordre Ringvej, Marielundsvej, Mileparken, Ballerup Boulevard, Ballerup Idrætsby til Sydbuen, Vestbuen, Ågerupvej inklusiv Grandtoften til Baltorpvej, Vestbuen, Ballerup Byvej, Ring 4 til kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk) – dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej. Fra Ring 4 afgrænses zonen mod syd langs kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte/København) til Slotsherrensvej.

 

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....